Iversen & Alsted har mere end 30 års erfaring fra byggebranchen. Godt håndværk og gode byggetraditioner kombineret med en moderne indstilling til byggeri og design, har altid været vores kendetegn. Med udgangspunkt i Ribe bygger Iversen & Alsted drømmeboliger over hele landet.
Vi har gennem en del år haft faste samarbejdspartnere som rådgivende ingeniører samt, efter behov, arkitekter. Vi indgår også gerne i samarbejde med din arkitekt.

Kvalitet
Vi accepterer kun den bedste vestjyske kvalitet, og går ikke på kompromis med materialer og faglighed. Vi anvender således de samme fagentreprenører på hhv. vvs- og el-området til alle vores byggerier. Vores nøglemedarbejdere består af en fast kerne af dygtige håndværkere, som for hovedpartens vedkommende har været i firmaet i en længere årrække.

Tryghed
Vi har gennem årene udviklet og perfektioneret vores egen entreprisekontrakt, der er gennemskuelig og tryg for alle parter. Med udgangspunkt i entreprisekontrakten udfærdiger vi i fællesskab materialebeskrivelsen til byggeriet.