Byg rækkehus i samarbejde med os og få drømmehuset

​Kunne du tænke dig at få bygget et nyt rækkehus, der matcher alle dine ønsker og forventninger til både stil, materialevalg og indretning af boligen? 

Så byg rækkehus sammen med os hos Iversen & Alsted. Vi bygger din boligdrøm til en god pris, hvad enten det er et rækkehus, en palævilla eller en helt tredje boligtype. Vi bygger både huse i 1 plan eller flere etager, så du kan være sikker på, at vi kan finde en løsning, der matcher dine boligbehov.

Fra vores base i Ribe hjælper vi kunder i hele landet med at få bygget det hus, de drømmer om. Vi tager gerne turen til Sjælland, hvor der i blandt andet København og Nordsjælland er stor efterspørgsel på vores huse, der er karakteriseret ved at have et stort og pompøst indgangsparti, en høj loftshøjde og en midterdel i huset, der er trukket frem og skaber en unik reliefdybde og skyggevirkning.

Vi beskæftiger os desuden med erhvervsbyggeri, og vi bygger både domiciler og kontorer – også i hele landet.​

30 år med fokus på det gode håndværk og et moderne design

Vi har over 30 års erfaring inden for nybyg, og i al denne tid har godt håndværk og et moderne design været et kendetegn for vores byggerier.

Inden for egenproduktion udfører vi også jord-, kloak- og betonarbejde samt murer-, tømrer- og malerarbejde.

Se vores referencer på rækkehuse

Vi går aldrig på kompromis hverken med kvaliteten af vores arbejde eller med de materialer, vi bruger, og alt arbejde bliver udført af dygtige og kvalificerede håndværkere, der sætter en ære i at levere godt håndværk.​

Fleksibilitet sikrer dig tryghed under byggeprocessen

Selvom vi indgår en entreprisekontrakt i forbindelse med byggeriet, er du ikke helt fastlåst i tilfælde af, at du finder ud af, at der er nogle ting, der skal ændres undervejs, som det ellers er tilfældet mange andre steder. Vi er menneskelige, og vi lægger vægt på at have en god dialog med dig under hele forløbet, så du får dit drømmehus.

Kontakt os og byg rækkehus efter dine drømme

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål omkring, hvordan processen foregår, hvis du har brug for at høre om vores priser, eller hvis du har behov for yderligere information og inspiration.

Du kan enten ringe til os på telefon 75 41 04 02, eller du kan skrive til vores e-mail hci@iversenogalsted.dk / amj@iversenogalsted.dk

Adresseoplysninger

IVERSEN & ALSTED ApS

Industrivej 70, 6760 Ribe

Klik her for rutevej​ledning

Kontakt os

✆ Hans Carl Iversen: 22 22 14 51

✆ Andi Munch: 22 20 00 05

Har du nogle spørgsmål?

Sidder du med en konkret opgave, hvor du kan bruge vores erfaring, så kontakt os her.