Funkishus efter dine ønsker
​– en tidløs og moderne bolig

​Er drømmen at flytte ind i et nyt og specialdesignet funkishus, der er bygget efter lige netop dine ønsker og krav til boligens udseende både indvendigt såvel som udvendigt? 

Hos Iversen & Alsted sætter vi en stor ære i at bygge boligdrømme, og et funkishus er i dag en meget populær løsning, som vi naturligvis også kan tilbyde. Selvom vi har base i Ribe, opfylder vi boligdrømme for kunder i hele landet, og vi har særligt mange byggeprojekter på Sjælland, herunder både i København-området og i Nordsjælland.

Vi har brede kompetencer indenfor nybyggeri, lige fra store villaer i flere planer eller smarte 1-plansløsninger.

Inden for egenproduktion udfører vi også jord-, kloak- og betonarbejde samt murer-, tømrer- og malerarbejde.

Hvad er et funkishus?

Et funkishus er både moderne og klassisk på en og samme tid, og som navnet også indikerer, er det kendetegnet ved at være yderst funktionelt.

Et funkishus har en skarp profil og rene linjer både indvendigt og udvendigt, og derfor vil et funkishus også typisk være kubisk i udtrykket. Det kan både være i 1 og 1,5 plan.

Det er et utroligt populært valgt blandt både arkitekter såvel som boligkøbere, samt personer der foretrækker nybyg.​

Vi har fokus på at bygge dig et kompromisløst drømmehus

Vi går aldrig på kompromis med hverken kvalitet eller materialer, og vi anvender kun dygtige håndværkere, der alle sammen ønsker at bygge dig det funkishus, du drømmer om. 

Vi accepterer kun den bedste vestjyske kvalitet, så det er du garanteret, når du vælger at benytte os.

Sådan bygger vi efter dine drømme

Vi starter altid med at have en indledende og uddybende dialog med potentielle kunder omkring ønsker og behov, samt hvilke muligheder og løsninger vi kan tilbyde. Vi lægger stor vægt på at sikre, at du er tryg under hele forløbet, da vi ved, at det er en stor beslutning at vælge byggefirma til at bygge et funkishus. Derfor har du også mulighed for at se forskellige huse, som vi tidligere har bygget, som du kan hente inspiration i.

Se vores referencer på funkishuse

​Herefter indgår vi en tegneaftale, hvor vi udarbejder plantegning og andre tegninger af huset, og vi indgår en entreprisekontrakt samt udfærdiger materialebeskrivelsen i fællesskab.

Ønsker du at høre mere, eller kunne du tænke dig en pris på dit nye funkishus, hører vi gerne fra dig enten på telefon 75 41 04 02 eller e-mail hci@iversenogalsted.dk / amj@iversenogalsted.dk

Derudover hjælper vi også med at bygge patriciervilla, palævilla, sommerhus og nyt hus med kælder

Adresseoplysninger

Iversen & Alsted ApS

Industrivej 70, 6760 Ribe

Klik her for rutevej​ledning

Kontakt os

✆ Hans Carl Iversen: 22 22 14 51

✆ Andi Munch: 22 20 00 05

Har du nogle spørgsmål?

Sidder du med en konkret opgave, hvor du kan bruge vores erfaring, så kontakt os her.