Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/iversenogalsted.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5917
Om os - Iversen & Alsted

Vi bygger drømme…

Iversen & Alsted har mere end 30 års erfaring fra byggebranchen. Godt håndværk og gode byggetraditioner kombineret med en moderne indstil-ling til byggeri og design, har altid været vores kendetegn. Med udgangs-punkt i Ribe bygger Iversen & Alsted drømmeboliger over hele landet. Vi har gennem en del år haft faste samarbejdspartnere som rådgivende ingeniører samt, efter behov, arkitekter. Vi indgår også gerne i samarbejde med din arkitekt.

Kvalitet
Vi accepterer kun den bedste vestjyske kvalitet, og går ikke på kompromis med materialer og faglighed. Vi anvender således de samme fagentrepre-nører på hhv. vvs- og el-området til alle vores byggerier. Vores nøglemedar-bejdere består af en fast kerne af dygtige håndværkere, som for hovedpar-tens vedkommende har været i firmaet i en længere årrække.

Tryghed
Vi har gennem årene udviklet og perfektioneret vores egen entreprise-kontrakt, der er gennemskuelig og tryg for alle parter. Med udgangspunkt i entreprisekontrakten udfærdiger vi i fællesskab materialebeskrivelsen til byggeriet.