Vi bygger drømme...

Iversen & Alsted har mere end 30 års erfaring fra byggebranchen. Godt håndværk og gode byggetraditioner kombineret med en moderne indstilling til byggeri og design, har altid været vores kendetegn.

Med udgangspunkt i Ribe bygger Iversen & Alsted drømmeboliger over hele landet. Vi har gennem en del år haft faste samarbejdspartnere som rådgivende ingeniører samt, efter behov, arkitekter. Vi indgår også gerne i samarbejde med din arkitekt.

Kvalitet

Vi accepterer kun den bedste vestjyske kvalitet, og går ikke på kompromis med materialer og faglighed. Vi anvender således de samme fagentreprenører på hhv. vvs- og el-området til alle vores byggerier. Vores nøglemedarbejdere består af en fast kerne af dygtige håndværkere, som for hovedpartens vedkommende har været i firmaet i en længere årrække.

Tryghed

Vi har gennem årene udviklet og perfektioneret vores egen entreprisekontrakt, der er gennemskuelig og tryg for alle parter. Med udgangspunkt i entreprisekontrakten udfærdiger vi i fællesskab materialebeskrivelsen til byggeriet.​

Adresseoplysninger

Iversen & Alsted ApS

Industrivej 70, 6760 Ribe

Klik her for rutevej​ledning

Kontakt os

✆ Hans Carl Iversen: 22 22 14 51

✆ Andi Munch: 22 20 00 05

Har du nogle spørgsmål?

Sidder du med en konkret opgave, hvor du kan bruge vores erfaring, så kontakt os her.