​Byg sommerhus der matcher dine ønsker og drømme

Kunne du tænke dig et nyt sommerhus, der er bygget lige efter dine ønsker til både materialevalg, udseende, design og funktion?​

Byg sommerhus med os hos Iversen & Alsted. Vi har 30 års erfaring inden for nybyg, og vi giver dig mulighed for at udleve din sommerhusdrøm.

Vi holder til i Ribe, men vi bygger nyt sommerhus for kunder i hele landet, herunder også på Sjælland hvor vi blandt andet hjælper sommerhuskøbere fra København med at bygge deres drømmehus i Nordsjælland.

Inden for egenproduktion udfører vi også jord-, kloak- og betonarbejde samt murer-, tømrer- og malerarbejde.

Unik byggestil med højt til loftet

Vores byggestil er meget unik. Vores huse er typisk kendetegnet ved at være bygget symmetrisk op omkring en pompøs indgang, og de har alle en høj loftshøjde. Derudover trækker vi som regel den midterste del af huset frem, så der opstår en skyggevirkning og reliefdybde, der virker imponerende og fornem. 

Når du vælger at lade os bygge dit nye sommerhus, får du altså et unikt design til en god pris med opholdsrum, der er rare at opholde sig i.

Sådan kommer du i gang

Hvordan ser processen helt konkret ud, hvis du vælger at lade os stå for at bygge dit nye sommerhus? Indledningsvis tager du selvfølgelig kontakt til os. Vi tager i den forbindelse en dybdegående dialog med dig om dine ønsker, forventninger og krav. Vi vil også vise dig tidligere sommerhuse, vi har bygget, som du kan finde inspiration i. Når du har besluttet dig for en byggestil  og afklaret dine ønsker og krav, indgår vi en tegneaftale, så der kan udarbejdes en plantegning til huset.

Når alle tegninger er godkendte, indgår vi en entreprisekontrakt og igangsætter byggeriet. Så er der ikke lang tid til, at dit nye sommerhus står klar.

Du er ikke låst fast på kontrakten

Det er vigtig for os at understrege, at du hos os ikke kommer til at være fastlåst på kontrakten. Det betyder, at hvis der er mindre ting, du gerne vil have ændret undervejs, så er der altid mulighed for det. Vi er menneskelige og har stor forståelse for, at man kan skifte mening eller fortryde sit valg. Derfor er vi også meget fleksible, hvilket er din tryghed for en god byggeproces og et tilfredsstillende resultat.

Kontakt os og byg sommerhus efter dine ønsker

Vi kan altid kontaktes enten på telefon 75 41 04 02 eller e-mail hci@iversenogalsted.dk / amj@iversenogalsted.dk, hvis du har brug for yderligere information eller priser.

Derudover hjælper vi også med at bygge patriciervilla, palævillaer, funkishus og nyt hus med kælder

Adresseoplysninger

Iversen & Alsted ApS

Industrivej 70, 6760 Ribe

Klik her for rutevej​ledning

Kontakt os

✆ Hans Carl Iversen: 22 22 14 51

✆ Andi Munch: 22 20 00 05

Har du nogle spørgsmål?

Sidder du med en konkret opgave, hvor du kan bruge vores erfaring, så kontakt os her.