1 & 1,5 plans huse

Mulighederne er uendelige med 1 og 1,5 plans huse. Hos Iversen & Alsted hjælper vi dig med at få dit drømmehus, der er skræddersyet efter dine behov.

Hos Iversen & Alsted har vi 30 års erfaring med nybyggeri, og vi kan bygge alle typer boliger alt efter kundens behov. Det kan være store villaer, men mange har måske en mindre grund eller ønsker et mindre hus, der stadig er smukt. Hvis det er tilfældet, står vi klar til at rådgive dig omkring hvilke muligheder, der er med smukke og moderne 1 og 1,5 plans huse.

​1 plans villaer udnytter kvadratmeterne optimalt, og du får et smukt hus med alle rummene på et plan, så du kan have din familien tæt på i stedet for at fordele værelserne på flere etager. Ønsker du alligevel at have flere kvadratmeter, kan vi bygge flotte 1,5-plans huse. Disse typehuse er en god mulighed for dig, der har en mindre byggegrund. 1,5-plans huse har et unikt udseende.

Hvis du skal have plads til mange familiemedlemmer, er det derfor en god idé at bygge et smukt hus i højden med flere etager.

Vi går op i at skabe tryghed for vores kunder, og vi lægger derfor vægt på at have en god dialog med dig under hele forløbet. I forbindelse med byggeriet kan der være nogle ting, der skal ændres undervejs. Derfor sikrer vi os, at du ikke er helt fastlås, selvom vi indgår en entreprisekontrakt, så du får dit drømmehus, når vi overleverer projektet.

Adresseoplysninger

Iversen & Alsted ApS

Industrivej 70, 6760 Ribe

Klik her for rutevej​ledning

Kontakt os

✆ Hans Carl Iversen: 22 22 14 51

✆ Andi Munch: 22 20 00 05

Har du nogle spørgsmål?

Sidder du med en konkret opgave, hvor du kan bruge vores erfaring, så kontakt os her.