Nyt hus med kælder – arkitekttegnede huse

Vi bygger unikke, eksklusive og tidløse boliger

Drømmer du om et nyt hus med kælder? Så lad os opfylde dine drømme. Hos Iversen & Alsted har vi 30 års erfaring med unikke nybyggerier. Der er tale om eksklusive, tidløse og arkitekttegnede huse i høj kvalitet. Vores kunder består især af familier blandt andet i København og på Nordsjælland, men også alle andre steder på Sjælland.

Hus med kælder giver mange muligheder i et byggeri

Vi bygger eksklusive huse såsom patriciervillaer, palævillaer, funkishuse samt flerplanshuse, hvor flertallet er bygget med kælder. Der kan være mange årsager til at vælge et hus med kælder – I kan være begrænset af byggearealet og samtidig have et ønske om garage og flere værelser.

Vi indgår en entreprisekontrakt, hvis vi skal bygge et nyt hus med kælder til dig, men vi sikrer, at du ikke bliver helt fastlåst, hvis noget skal ændres undervejs. Tryghed er vigtig i vores byggefirma, og derfor lægger vi vægt på at være fleksible og at have en god dialog under hele forløbet. Det kan for eksempel være, at du får en ny ide, eller at du opdager, at noget ikke vil fungere, når du besøger byggepladsen.

Få et tilbud på et nyt hus med kælder

Byg nyt hus med os, og du kan starte med at høre mere om, hvordan du kommer videre i processen. Vi starter naturligvis med en samtale, hvor vi drøfter alt fra dine ideer og drømme til de mange muligheder og forskellige priser. Herefter kan vi udarbejde tegninger og materialebeskrivelse samt et uforpligtende tilbud med en fair pris på et nyt hus med kælder. 

Kontakt os

Adresseoplysninger

Iversen & Alsted ApS

Industrivej 70, 6760 Ribe

Klik her for rutevej​ledning

Kontakt os

✆ Hans Carl Iversen: 22 22 14 51

✆ Andi Munch: 22 20 00 05

Har du nogle spørgsmål?

Sidder du med en konkret opgave, hvor du kan bruge vores erfaring, så kontakt os her.