​Palævilla bygges efter dine drømme

Drømmer du om at få bygget en ny, flot og prægtig palævilla, der matcher dine ønsker til både materialevalg, udseende og indretningsmuligheder? Så lad os hos Iversen & Alsted bygge din boligdrøm.​

Vi holder til i Ribe, men vi bygger villaer for kunder i hele landet, der sætter pris på et moderne design. Vi har dog særligt mange opgaver på Sjælland, hvor vores palævilla i særdeleshed er efterspurgt i København og Nordsjælland.

Grundet mere end 30 års erfaring med nybyggeri, kan vi bygge alle typer boliger. Det kan være store villaer eller moderne 1-planshuse. Vi har altid en løsning, der passer til dine boligønsker.

Inden for egenproduktion udfører vi også jord-, kloak- og betonarbejde samt murer-, tømrer- og malerarbejde.

Vi bygger en unik og eksklusiv palævilla

Vi har en helt særlig stil, hvor vi typisk bygger din palævilla symmetrisk op omkring et pompøst indgangsparti. Den midterste del af boligen er ofte trukket en smule frem i forhold til resten af huset, så der opstår en helt speciel reliefdybde og skyggevirkning, der virker både fornem og yderst imponerende på samme tid. Dette kombineret med en prægtig loftshøjde er meget karakteristisk for vores byggerier, hvilket giver en unik og eksklusiv palævilla.

Se vores referencer på palævillaerI vores virksomhed har vi mere end 30 års erfaring inden for nybyg, og vi lægger stor vægt på at bygge boliger med fokus på et moderne design og et godt håndværk. Vi går aldrig på kompromis – heller ikke med hverken materialer eller kvaliteten.​

Vi sikrer dig tryghed under hele forløbet

Vi har i løbet af årene udviklet vores egen entreprisekontrakt, der er gennemskuelig og sikrer dig tryghed under hele forløbet. Du er ikke fastlåst på kontrakten, hvis du finder ud af, at der er noget, du gerne vil have ændret undervejs. Vi ved, at et byggeri som for eksempel en palævilla er et stort projekt, hvor der er meget at tage stilling til fra start af, og vi ved, at meget kan ændre sig undervejs. Vi er menneskelige og går op i at sikre, at du får den palævilla, som du drømmer om.

Kontakt os for en indledende dialog

Du er velkommen til at kontakte os enten på telefon 75 41 04 02 eller e-mail hci@iversenogalsted.dk / amj@iversenogalsted.dk til en uforpligtende dialog omkring dine ønsker, drømme og forventninger samt vores priser og muligheder.

Derudover hjælper vi også med at bygge patriciervilla, funkishus, sommerhus og nyt hus med kælder

Adresseoplysninger

Iversen & Alsted ApS

Industrivej 70, 6760 Ribe

Klik her for rutevej​ledning

Kontakt os

✆ Hans Carl Iversen: 22 22 14 51

✆ Andi Munch: 22 20 00 05

Har du nogle spørgsmål?

Sidder du med en konkret opgave, hvor du kan bruge vores erfaring, så kontakt os her.