Patriciervilla der lever op til dine forventninger til drømmeboligen

Drømmer du om at få bygget en ny patriciervilla, der er bygget efter lige netop dine ønsker til indretningen og valg af materialer? Hos Iversen & Alsted bygger vi dine drømme.

Vi har over 30 års erfaring inden for nybyggeri, og gode byggetraditioner kombineret med godt håndværk samt en moderne indstilling til design og indretning er vores kendetegn.

Vi har kompetencer indenfor alle former for boligbyggeri til private, lige fra palævillaer til funkishuse.

Vi kan bygge mange forskellige typer boliger lige efter dine ønsker, og det kan bl.a. være en moderne patriciervilla. Fra vores base i Ribe bygger vi drømmeboliger over hele landet, og vi tager også gerne turen til Sjælland for at bygge din boligdrøm i fx København eller Nordsjælland.

Vi bygger kvalitetshuse uden kompromiser

Vi går aldrig på kompromis med hverken vores faglighed eller de materialer, der skal bruges til byggeriet. Vi accepterer kun den bedste vestjyske kvalitet, og du er dermed garanteret en flot patriciervilla uden kompromiser.

For at kunne sikre den absolut bedste kvalitet anvender vi de samme fagentreprenører inden for henholdsvis VVS- og el-arbejde til alle vores byggeprojekter, og dit hus vil blive bygget af dygtige håndværkere, der typisk har været i vores virksomhed i mange år.​

Inden for egenproduktion udfører vi også jord-, kloak- og betonarbejde samt murer-, tømrer- og malerarbejde.

Se vores referencer på patriciervillaer

Sådan foregår processen

Hvis du ønsker at få bygget en patriciervilla gennem vores firma, foregår processen helt overordnet sådan, at du tager kontakt til os, hvorefter vi indleder en dialog omkring dine ønsker og forventninger. Som en del af denne samtale viser vi dig tidligere huse, vi  har bygget, som du kan finde inspiration i.

Når først vi har fundet den ønskede byggestil, indgår vi en tegneaftale, så du kan få udarbejdet en plantegning. Først når alt er godkendt af dig, sætter vi gang i byggeprocessen.

Hos os er der plads til at skifte mening

Hos os er intet så fastlåst, at det ikke kan blive ændret undervejs, hvis du ønsker det. Vi er fleksible for at sikre, at du får lige præcis den patriciervilla, som du drømmer om.

Hvad koster det at bygge en patriciervilla?

Vores priser varierer meget alt afhængigt af dine ønsker. Ønsker du en pris på din drømmevilla, skal du endelig kontakte os på telefon 75 41 04 02 eller e-mail hci@iversenogalsted.dk / amj@iversenogalsted.dk

Derudover hjælper vi også med at bygge palævilla, funkishus, sommerhus og nyt hus med kælder

Adresseoplysninger

Iversen & Alsted ApS

Industrivej 70, 6760 Ribe

Klik her for rutevej​ledning

Kontakt os

✆ Hans Carl Iversen: 22 22 14 51

✆ Andi Munch: 22 20 00 05

Har du nogle spørgsmål?

Sidder du med en konkret opgave, hvor du kan bruge vores erfaring, så kontakt os her.