1 plan i Holte

Byggeår: 2018 / Areal: 216 m²

1 plans villa udført I delvis blank gul murværk og egetræsbeklædning, samt egetræsvinduer, -døre og foldedøre. Villaen er udført med ensidig taghældning og et stort udhæng med egetræslister som underbeklædning. Egetræslisterne går igen ind i køkkenalrummet og omkring pejsen, så det samtidigt giver en god sammenhæng med egetræsvinduerne. Huset (216 m²) er indrettet med højt til loftet, og hvor der ikke er gået på kompromis med detaljerne. Det store køkkenalrum danner centrum for huset, hvor der er mulighed for at åbne store foldedøre op i begge ender for et stilrent look i det flotte rum. I den ene ende af huset er der dagligstue, soveværelse, walk-in og eget badeværelse, hvor den anden ende er indrettet med et stort fællesrum, 2 værelser, kontor og dertil badeværelse. Dertil er der en garage (35 m²)